Alexia i Xtend presenten les seves novetats a SIMO Educación 2017
Alexia, plataforma de gestió i comunicació amb més de 1.200 centres educatius usuaris, i Xtend, entorn d'aprenentatge personalitzat basat en Moodle, participaran a la propera edició de SIMO Educación que se celebrarà al pavelló 12 d'IFEMA els dies 25, 26 i 27 d'octubre.

Ambdues plataformes s'integren de manera nativa, permetent al centre educatiu de fer servir una única solució que contempla gestió, comunicació i aprenentatge.

Entre les principals novetats que presentarà Alexia a SIMO Educación, destaca el nou mòdul per a realitzar tota la gestió comptable des de la plataforma, una nova app amb què els professors podran gestionar totes les seves sessions i realitzar altres tasques pròpies de l'aula, o el quadre de comandament, eina de consolidació i explotació de dades per extreure'n indicadors a nivell de centre i agrupació.

Xtend sorprendrà amb una nova versió totalment responsive, amb què alumnes i professors poden desenvolupar les activitats d'ensenyament i aprenentatge des de qualsevol dispositiu. Una resposta significativa als centres que aposten pel model Bring Your Own Device ('porta el te propi dispositiu'). A més, també hi ha noves funcionalitats per al portafolis, i importants millores en les biblioteques de continguts, orientades a facilitar que les agrupacions de centres implementin una política comuna de continguts vinculada als criteris de qualitat del seu projecte educatiu.

( 26/09/2017 )

Links Relacionats:
linkSIMO Educación 2017 (+)
link