Aquí un record dels nostres 50 anys. Obertura de l'àrea d'Assessoria fiscal, laboral, comptable i LOPD per a centres educatius
Els enormes coneixements adquirits durant molts anys sobre el funcionament dels centres educatius, a través de la implantació de solucions pedagògiques i tecnològiques, dóna lloc a la creació dun servei especialitzat d'assessoria el 1980.

La nova àrea va tenir una gran acollida en el sector, el qual va veure cobertes les seves necessitats de caràcter empresarial amb un equip que, a més, entenia les particularitats del funcionament de col·legis i agrupacions. Avui en dia, l'àrea assessora més de 80 congregacions religioses i dóna servei a centenars de centres educatius.

Asesor, el nostre programa de gestió comptable

El 1986 neix el programa de gestió comptable Asesor en MSDOS, i anys després es desenvolupa la versió Windows. El funcionament, senzill i funcional, s'adaptava perfectament a una gran pluralitat d'usuaris, i el servei personalitzat d'atenció al client va contribuir, com encara avui ho fa, a l'èxit del producte.

Asesor és una de les poques solucions comptables que cobreixen les necessitats d'unificació de comptes d'agrupacions educatives i religioses amb presència internacional. Actualment compta amb més de 1.400 centres usuaris, i properament es llançarà una nova versió web, que també es podrà implementar dins de la plataforma Alexia.

( 30/06/2016 )